loading...
دانلود برای شما
Pari بازدید : 15 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
دومین خط تولید واکسن برکت هم آغاز به کار کرد

تهران- ایرنا - مدیرعامل کارخانه شفافارمد اعلام کرد:‌ فرآیند تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا در فاز دوم صنعتی این کارخانه از هفته گذشته آغاز شده و طی روزهای آینده اولین محصول این خط نیز به دست خواهد آمد.

به گزارش شامگاه سه شنبه ستاد اجرایی فرمان امام(ره) حسن جلیلی با اعلام این خبر افزود: تا امروز در فاز یک کارخانه شفافارمد نزدیک به ۱۰ میلیون دوز واکسن "کوو ایران برکت" تولید شده که از این تعداد حدود ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن پس از گذراندن مراحل کنترل کیفیت، تحویل وزارت بهداشت شده است.

وی افزود: مابقی واکسن‌ها نیز پس از گذراندن این مراحل به تدریج جهت تزریق عمومی در مراکز واکسیناسیون عمومی تحویل وزارت بهداشت خواهد شد.

جلیلی توضیح داد: روند تولید واکسن برکت در فاز دوم صنعتی کارخانه ازهفته گذشته آغاز شده و در روزهای آینده اولین محموله تولیدی این خط توسط دانشمندان گروه دارویی برکت به دست خواهد آمد و فاز دوم رسما افتتاح خواهد شد.

مدیر پروژه واکسن ستاد اجرایی فرمان امام خاطرنشان کرد: خط جدید ظرفیت تولید ۶ تا ۸ میلیون دوز واکسن کرونا را دارد و ظرفیت خوبی به توان واکسیناسیون کشور اضافه خواهد کرد.

وی با اشاره به نصب تجهیزات سومین فاز صنعتی کارخانه شفافارمد وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) افزود: فعالیت در خط سوم تولید هم به صورت بی‌وقفه درحال انجام است و طی هفته‌های آتی  خبرهای خوبی درخصوص راه‌اندازی فاز سوم تولید واکسن کوو ایران برکت و ایجاد ظرفیت تولید بیش از ۲۰ میلیون دوز واکسن در ماه را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

Pari بازدید : 15 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
آژانس با ایران بر سر دسترسی به تجهیزات نظارتی توافق کرد

تهران- ایرنا- روزنامه وال استریت ژورنال مدعی شد که آژانس بین المللی انرژی اتمی بر سر دسترسی دوباره به تجهیزات نظارتی در سایت‌های هسته‌ای با ایران به توافق رسیده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع آگاه نوشت: در بحبوحه سفر رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی (به تهران) یک توافق بین ایران و آژانس که چند روز گذشته تحت نظر قدرت‌های 1+5 مورد مذاکره قرار گرفت، حاصل شده است.

این روزنامه به نقل از این منابع افزود که این توافق به آژانس دسترسی دوباره به تجهیزات نظارتی در سایت‌های هسته‌ای ایران را می‌دهد.

به نوشته وال استریت ژورنال، این تفاهم همچنین شامل تعهد به ادامه بحث‌های حفاظتی با آژانس می‌شود گرچه محتوای آن همچنان باید طبقه بندی شود. منابع آگاه اعلام کردند که آمریکا و تروئیکای اروپا در قبال آن موضوع قطعنامه محکومیت ایران در شورای حکام آژانس را فعلا کنار بگذارند.  

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در صدر هیاتی برای دیدار و گفت وگو درباره همکاری‌های ایران و آژانس امشب در سفری یک روزه وارد تهران می‌شود.

این دیدار پیش از ظهر روز یکشنبه صورت می‌گیرد و هیات آژانس بین المللی انرژی اتمی بعد از ظهر همان‌روز به وین مراجعه خواهند کرد.

کاظم غریب‌آبادی سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین المللی در وین درباره سفر مدیر کل آژانس گفت: گروسی در این سفر با رییس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد. دو طرف، همچنین بیانیه مشترکی را نیز صادر خواهند کرد.

سفر گروسی به ایران پیش از برگزاری نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صورت می‌گیرد که از روز دوشنبه آغاز می‌شود.

Pari بازدید : 13 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
روانشناس کودک: حضور درمدرسه برای کلاس اولی‌ها یک ضرورت است

تهران - ایرنا -روانشناس تخصصی کودک و نوجوان گفت: آموزش حضوری برای دانش‌آموزان کلاس اول یک ضرورت است و اگر حساسیت آموزش حضوری و تعامل با همسالان و تجربه مدرسه در این دوره نادیده گرفته شود قطعا جامعه، والدین و کودکان را دچار چالش‌های جدی می‌کند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر پریسا یاسمی نژاد خطاب به والدین افزود: نمی توان از دانش آموز کلاس اولی انتظار داشته باشیم به راحتی بخواند و بنویسید بنابراین بی تردید باید در شرایط فعلی باید برای افزایش کیفیت آموزش والدین و یا فرد دیگری که صلاحیت آموزش را دارد به بچه های کوچکتر برای فهم بهتر دروس کمک کنند.

به گفته او کودکِ کلاس اولی برای تجربه طعم شیرین باسواد شدن به غیر از وسایل و تجهیزات به حمایت والدین و معلم نیاز دارد چرا که این حمایت های می تواند زمینه ساز آینده ای درخشان باشد. هر گونه اعمال فشار و یا خشونت در یادگیری آثار مخربی دارد و می تواند اساسا کودک را نسبت به درس خواندن دلزده کند.

 این متخصص روانشناسی کودک با بیان این موضوع که طبق تحقیقات اگر چنانچه بچه ها در محیط های خشن باشند و یا حتی اگر در برنامه های تلویزیونی شاهد خشونت باشند در آینده به افرادی خشن  تبدیل می شوند توضیح داد: کودکان این خشونت را روی ضعیف تر ها مثل خواهر و برادر کوچکتر خود اعمال می کنند و یا این که دچار اضطراب های بسیار شدید می شوند.

یاسمی نژاد با اشاره به این موضوع که چنانچه کودکِ شما دچار اختلال خاصی مثل دیرآموزی، بیش فعالی، عدم تمرکز و یا اختلال در یادگیری باشد باید این موضوع را با کادر مدرسه در میان بگذارید، تاکید کرد: در عین حال اگر کودکتان هوش و نبوغ و استعدادی در زمینه خاصی دارد آن را ناگفته نگذارید.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یادآوری این موضوع که آموزش مجازی نمی تواند جایگزین آموزش حضوری باشد، ادامه داد: شاید در بسیاری از موارد  مشکلات پایه دوم از کلاس اولی ها بیشتر باشد، این دانش آموزان سال قبل ودوره پیش دبستانی را نیز به صورت مجازی گذرانده اند و در سال جدید با پایه ای  ضعیف وارد کلاس دوم شده اند.

او  ضرورت تقویت حس مسوولیت پذیری در کودکان در بدو ورود به مدرسه را مورد توجه قرارداد و تاکید کرد:  سعی کنیم مقداری از اسباب بازی های کودک را جمع کرده و در عوض با خرید یک میزتحریر یا کتابخانه کوچک، حال و هوای درس و مسئولیت پذیری را برای کودکانمان تقویت کنیم تا بچه ها متوجه شوند از این به بعد، غیر از بازی، وظایف و برنامه های دیگری هم دارند.

وی توصیه کرد: باید ساعات خواب و استراحت کودک منظم شود، برای دستشویی و مسواک و خواب، یک برنامه زمانی تعیین کنید و به شکلی کاملا جدی به آن پایبند باشید یادتان باشد کودکانی که دیروقت می خوابند، بر اثر کم خوابی با مشکلاتی مثل عدم تمرکز، بی توجهی، بی حالی، خستگی و  ناتوانی در یادگیری مواجه می شوند.

یاسمی نژاد افزود: این موضوع مشخص است که ارسال صدا به تنهایی نمی تواند به آموزش بچه ها کمک کند بنابراین بهتر است معلمان از خودشان در فضایی مناسب فیلم های آموزشی ضبط کنند تا بچه ها بتوانند ارتباط بهتری با معلم و فضای آموزشی داشته باشند.

وی با بیان اینکه امسال سومین سال آموزشی کرونایی در فضایی متفاوت را تجربه می کنیم خطاب به معلمان تاکید کرد: در شرایط فعلی آموزش در بستر فضای مجازی برای هیچ کسی نا آشنا نیست و این موضوع که فردی یا سیستم آموزشی ادعا کند با  این فضا  و یا نحوه آموزش بیگانه است، اصلا پذیرفتنی نیست، لازم است در سال جدید با روش ها و متدهای کارآمدتری به آموزش بچه ها ادامه دهیم.

ترک اعتیاد کودک به فضای مجازی،  دشوار یا غیرممکن

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کنترل و مدیریت فضای مجازی را به عنوان دیگر موضوع مهم مطرح کرد و توضیح داد: باید والدین به این حوزه نظارت بیشتری داشته باشند،  نمی توان به بهانه این که گوشی دست کودک است فکر کنیم حتما بچه ها صرفا  در حال انجام تکالیف و یادگیری هستند. 

یاسمی نژاد توصیه کرد: گوشی هوشمند باید با نظارت والدین صرفا برای حضور در کلاس و یادگیری و ارسال دروس در اختیار دانش آموز خصوصا دانش آموزان دبستانی باشد، اگر از کنار این موضوع بی توجه عبور کنند بعد از بحران کرونا دور کردن کودکی که به فضای مجازی اعتیاد پیدا کرده دشوار و یا غیر ممکن خواهد شد.

وی ادامه داد: تا جائیکه امکان دارد برای کودکان گوشی شخصی تهیه نکنید، ولی اگر به هر دلیلی مجبور به انجام اینکار شدید حتما با نظارت بیشتر اجازه استفاده به کودک بدهید و همواره این موضوع را مد نظر داشته باشید که گوشی های هوشمند برای کودکان ما وسیله بازی و یا سرگرمی نیستند، بلکه صرفا ابزاری برای یادگیری وارتباط با معلم هستند.

Pari بازدید : 17 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
سران قوا مهمترین موضوع های  جاری و مسائل اقتصادی کشور را بررسی کردند

تهران - ایرنا - نشست سران سه قوه شنبه شب به میزبانی آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رییس جمهوری برگزار شد و مهمترین موضوع های جاری و مسائل اقتصادی کشور بررسی شد.

به گزارش شنبه شب پایگاه اطلاع رسانی دولت،  نشست سران سه قوه شنبه شب به میزبانی آیت الله رئیسی برگزار شد.

سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه در این نشست مهمترین موضوع های  جاری و مسائل اقتصادی کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

Pari بازدید : 17 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
بیش از ۱۳۰ میلیون دوز واکسن وارد کشور می شود

تهران - ایرنا - سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه تاکنون ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن وارد کشور شده است گفت: تا آبان ماه سال جاری بیش از ۱۳۰ میلیون دوز واکسن وارد کشور می شود.

به گزارش شنبه شب ایرنا، «علیرضا رئیسی» شنبه شب در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده تا پایان شهریور ماه سال جاری بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون دوز واکسن دیگر وارد کشور می شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا  توضیح داد که  در مهرماه ۳۲ میلیون و در آبان ماه ۳۰ میلیون دوز واکسن دیگر وارد کشور خواهد شد هرچند که ممکن است بخشی از واکسن های آبان ما با تلاش دوستان در مهرماه وارد کشور شود.

وی با بیان اینکه بدون احتساب واکسن های داخلی بیش از ۱۳۰ میلیون دوز واکسن تا آبان ماه سال جاری وارد کشور خواهد شد ، ادامه داد که خوشبختانه با همکاری همه دستگاههای اجرایی و کادر درمان سرعت واکسیناسیون گرفته بیشتر شده و طبق دستور وزیر بهداشت واکسیناسیون همه افراد ۱۸ سال به بالا در روستاها در دستور کار قرار گرفته و قرار است با توجه به ۶ میلیون نفر این گروه سنی ۱۲ میلیون دوز واکسن به این افراد تزریق شود.

رئیسی به ظرفیت تزریق واکسن در ۳۱ استان کشور اشاره کرد و توضیح داد: اگر ظرفیت ۳۱ استان را در نظر بگیرم که بتوانند هرکدام از استان ها روزانه ۱۰۰ هزار دوز واکسن تزریق کنند امکانش وجود دارد و اگر به جای ۱۰۰ هزار دوز واکسن روزانه ۶۰ هزار واکسن در ۳۰ استان به غیراستان تهران تزریق شود، به طور متوسط می توانیم روزانه برای یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر واکسن تزریق کنیم.

ادامه دارد ...      

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 26
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 53
  • بازدید ماه : 53
  • بازدید سال : 1,783
  • بازدید کلی : 2,983